MSRegistry

Informatie voor Patiënt

Regelmatig worden mensen gevraagd om mee te doen aan wetenschappelijk onderzoek. Dat kan via de software van Gezondheidsmeter. De software wordt dan speciaal ingericht voor het onderzoek.


Meedoen met onderzoek


Elk onderzoek is anders. U vindt informatie op deze website, krijgt informatie van uw arts of de helpdesk. Nadat u de informatie heeft gelezen beslist u zelf of u meedoet met het onderzoek. Of u wel of niet meedoet, heeft geen enkel gevolg voor uw behandelrelatie met uw arts(en). Nadat u zich geregistreerd heeft, stemt u in met het meedoen aan onderzoek.

Het kan voorkomen dat u al meedoet met een programma van Gezondheidsmeter. Dat is geen probleem. U kunt meedoen aan meerdere programma's tegelijkertijd. U kunt dan inloggen met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft u hier problemen mee, neem dan contact op met de helpdesk via e-mail of telefoon: 0162-520964 tijdens kantooruren.


Stoppen


Het staat u op ieder moment vrij om deelname te stoppen. Het wordt zeer gewaardeerd als u een reden opgeeft waarom u stopt met het onderzoek. Dit is echter niet verplicht.

28/02/2011